Trei pași pentru a evita capcana succesului

trapofsuccess

Începe cu acești trei pași pentru a evita capcana succesului:

  1. Inceteaza sa mai fii confortabil

Nu poți să crești când te simți confortabil. Frica ta interioara te impiedica sa mergi mai departe. Când ascultați acea voce ai posibilitatea sa alegi: poţi alege să te oprești, sau o poti utiliza pentru a te propulsa spre ceva mai mare și mai bun. Atunci când incerci sa nu ramai in zona ta de confort, vei găsi noi oportunități. Sa scapi de confortabilitate este un lucru foarte important.

2. Joaca pentru a câștiga.

Cei mai mulți oameni cred că joacă pentru a câștiga. Dar ajung sa fie confuzi atunci cand pierd. Dar, o data ce iti atingi scopurile inițiale, începi să joci în condiții de siguranță. Atunci când joci pentru a câștiga, vei continua să cresti. Vei iesi din zona de confort şi vei ajunge la un nivel superior.

3.Nu te obisnui sa aştepti.

Uneori, aşteptarea pare a fi o idee bună, dar luând măsuri reusesti sa castigi impuls. Nu aștepta sa vina “momentul potrivit.” Aceasta este doar o scuză, un dușman al creșterii.

Capcana succesului apare în locuri unde vorbim despre ceva și nu reusim sa facem nimic pentru acest scop. Ai putea planifica, dar nu investi nimic. Ţi-ai putea dori un nou viitor, dar ramai pe loc si nu faci nimic pentru a ajunge unde iti doresti.

http://www.success.com/blog/3-steps-to-avoid-the-trap-of-success

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 64 =