Trei pași pentru a trece de la idee la antreprenor

Titlul de antreprenor este deseori înțeles greșit. Deși majoritatea lumii dorește să creadă că deținerea unei afaceri sau lucrul la o idee înseamnă că esti deja antreprenor, realitatea este că antreprenoriatul este mult mai mult decât aceste două lucruri. Este vorba despre abilitatea de a inova, ajutând progresul societății.

Ar putea dura un deceniu pentru ca acest titlu sa fie castigat de cei care au ajuns la sfârșit și au vazut cum ideea lor prinde viață. Dar fiecare dintre ei au început cu o idee simplă. Pentru cei care aspiră să devină antreprenori reali, calea de la idee la antreprenoriat este una care necesită un pic de auto-analiză și conștientizare de sine. Deoarece nu toate ideile merită să fie urmărite, și nu toți indivizii sunt gata să preia următoarea idee mare.

Identificarea unei intersecții perfecte între o idee și ideea potrivită este locul în care viziunea se întâlnește cu vizionarul sau locul unde ideea întâlnește execuția.

1. Identificați-vă abilitățile și permiteți-vă talentele să se manifeste.
Toată lumea vrea bani. Dar mulți nu reușesc să înțeleagă că banii reprezintă extinderea abilităților, astfel încât cel mai important aspect al învățării de a face bani începe prin identificarea atributelor atrăgătoare pe care le posedați. Faceți o listă a talentelor voastre. Apoi adăugați o stea mică la fiecare talent pe care pare să-l excelati, chiar și față de colegii vostri.
Scopul acestui exercițiu este de a recunoaște care sunt aptitudinile pe care le excelați în mod natural pentru a le valorifica. Continuați să cultivați astfel de aptitudini până când veți transforma în cele din urmă mai multe dintre competențele voastre în abilități utilizabile pentru afacerea voastra.

2. Mergeti pe incredere pentru a crea credință.
Încrederea este un produs secundar al repetitiei. Cu cât faci mai mult ceva, cu atât mai încrezător vei deveni în procesul necesar pentru a ajunge la capăt. Începerea unei afaceri necesită încredere, astfel încât cei mai mulți indivizi care au zero siguranță în acest proces nu reușesc să înceapă, pentru că este un domeniu necunoscut. De aceea este important să aveți auto-asigurare în abilitățile exprimate. Trebuie să crezi în ideea, procesul și abilitatea din interiorul tau, pentru a putea aduce la viață proiectul tau de afaceri. Fără încredere, credința nu există; Și fără îndoială, șansele de renunțare sunt ridicate.

3. Permiteți iubirii voastre să evolueze în stare de pasiune.
Ultimul ingredient în afara competențelor și încrederii voastre este capacitatea de a vă concentra pe idei de care vă simțiți pasionati. Având pasiune vă va împinge să urmăriți ceva ce vă place și să transformați acea dorință în acțiune.
Ai putea iubi politica, dar dorința ta de a te implica în politică te face pasionat de asta. S-ar putea să iubiți mașinile, dar nevoia ta de a te implica într-o funcție cum ar fi curse, mecanică, design etc. te face pasionat de asta. Scopul este de a identifica subiecte de interes, astfel încât să puteți începe să manifestați unele aspecte ale pasiunii când începeți proiectul. Cu cât un proiect este mai aproape de inima ta, cu atât mai puțin descurajat vei deveni in a renunța atunci când rezultatele nu sunt cum ti-ai dori.

Ideile perfecte și puternice nu sunt cele cu cel mai mare potențial monetar, ci mai degrabă ideile care se află în capacitatea ta de executie. Orice idee care se înscrie în abilitățile voastre si se concentrează pe rezolvarea unei probleme de care va simțiți pasionati necesită doar un indiciu de încredere pentru a începe. Iar cele mai bune idei sunt cele care te forțează să te ridici și să executi rapid.

http://www.success.com/article/3-steps-to-go-from-idea-to-entrepreneur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 45