Trei realități ale obiectivelor puternice

realitiesofpowerfulgoals

John Addison spune că există o diferență fundamentală între un obiectiv și o listă de decizii. În opinia lui, există trei realități obiective puternice, realizabile.

  1. Un obiectiv nu este același lucru cu o decizie

Un obiectiv real este atunci când decizi că vei obține ceva făcut, indiferent de ce. Cuvântul “decide” se termină în -cide, cum ar fi omucidere și sinucidere. Într-adevăr decide să faci o schimbare când ai ajuns la moartea tuturor celorlalte alternative. Un obiectiv adevărat şi nu o listă de obiective, este incredibil de puternic. Dar asta înseamnă că trebuie să adopţi o decizie fundamentală, prin care intarzierea lucrurilor nu este o opțiune. Trebuie să faci sa se întâmple.

  1. Există doar o singură cale reală de a realiza un obiectiv.

Trebuie să faci trei lucruri: să dai dovada de un efort neobosit, apel la cele mai profunde rezervele de energie, și să dobandesti capacitatea de a schimba direcția de curs pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Nu contează ce se întâmplă, trebuie să te adaptezi și să continui să lupti. Când o ușă se închide, caută o fereastră pe care sa iesi.

În viață, drumul de la punctul A la punctul B, nu este drept. Niciodată nu vei merge așa cum sperai că o vei face. Obstacole vor fi, dar trebuie sa gasesti o cale.

  1. Îţi va fi destul de greu sa iti atingi obiectivele, sau nu iti va fi de loc.

Viata iti va da ceea ce vei accepta. Cealaltă parte a acestui adevăr este că viața îți va da, de asemenea, pentru ceea ce esti dispus sa lupti. Ești unul dintre cei care doresc să lupte destul de greu pentru ceea ce îti doresti?

Viata este grea. Sa iti atingi obiectivul nu este ușor. Toată lumea ar face ceva mare, în 2017, dacă ar fi ușor. Ei bine, ghici ce? Nu este. Unii oameni câștigă, altii pierd. Unii oameni isi indeplinesc obiectivele, unii nu. Acestea sunt faptele.

http://www.success.com/blog/john-addison-3-realities-of-powerful-goals

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 35