Trei sfaturi pentru a deveni increzator in tine insuti

Teama, nesiguranța, îndoiala de sine și altele asemanatoare pot fi cele mai mari obstacole cu care mulți dintre noi ne confruntam in viață. Pentru a depăși această negativitate, mulți oameni se îndreaptă spre comportamente nesănătoase sau compulsive.

Acest comportament nedorit poate provoca temporar această negativitate, dar nu vă va pune pe o cale sănătoasă “, spune Darlene Hunter, un vorbitor de renume și autor al Win-Ability: Descoperiti cum să navigați prin provocările vieții cu o atitudine câștigătoare . “În timp ce unii oameni cumpără lucruri foarte scumpe pentru a se simți mai încrezători, există o modalitate accesibilă pentru a obține același rezultat: gândirea pozitivă”.

Hunter a descoperit o cale care să sprijine stilul de viață încrezător:

1.Fa ceea ce iti place.
Câștigi un mare sentiment de împlinire și de bucurie când îți urmărești pasiunea – ceva ce vei face chiar dacă nu vei fi plătit. Urmarindu-ti pasiunile iti vei permite sa obții abilități în domenii în care esti deja puternic și te vei forta să devii mai bun.

2.Fii sincer cu tine.
Nu vă stabiliți cariera sau calea de viață într-o anumită direcție bazată pe ceea ce doresc prietenii sau membrii familiei dumneavoastră. De asemenea, este important să vă gândiți sincer la resursele și abilitățile voastre împreună cu ceea ce aveți și ce este necesar pentru a vă ajuta să progresați. Fiți deschis la sugestiile și sfaturile altora care fac deja ceea ce încercați să faceți.

3.Urmeaza-ti calea și fii rezistent.
Pe măsură ce v-ați propus să vă atingeți obiectivele și visele, nu puteți fi slabi. Trebuie să fii rezistent și puternic, hotarat că vei ajunge acolo unde vrei să mergi.

http://www.success.com/article/3-tips-to-carry-yourself-with-confidence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 64