TREI IN UNU

imagen-Disneyland-Paris
PRIMAR MINISTRU
                  Nicicum-Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a refuzat funcţia de ministru de Interne propusa de organizatia politica din care face parte.Un alt primar, cel de  Sibiu, Klaus Johannis, a respins la fel oferta de partid. Asadar  primarul oradean ramine consecvent misiunii locale de a aadministra orasul care i-a crescut notorietatea.
ITM BIHOR 2.0
                 ITM BIHOR a facut  în anul 2013, 106 acţiuni de control privind verificarea cerinţelor minime de securitate şi sănătate în muncă pentru utilizarea de către lucrători a echipamentelor de muncă specifice, in domeniul construcţiilor de clădiri şi a lucrărilor speciale de construcţii.Actiunile efectuate nu au fost chiar gratis pentru firmele controlate, asa ca ITM BIHOR a adunat din amenzi circa 2 mld lei vechi (  pentru carcotasi cifra exacta este 193.500 ron).
TREI PENTRU UNA
                    Traducere: trei =firme, una= zona verde oradeana.Trei firme au castigat administrarea  parcurilor pe care Primăria Oradea le-a scos la licitatie pentru următorii 3 ani. Conform Biroului de Presă al Municipalității, castigatorii au fost  RER Ecologic Service (4 parcuri), Imsaurisa (3 parcuri) și Adenandra (2 parcuri).
——————————————————————————————————————————————————————————-
regular_smile

…stiti parcul acela unisex din PARIS, ca tot vorbim de parcuri ca cel din imagine…

Un baiat da telefon din Paris la familie in Bucuresti si-si anunta parintii c-a hotarat sa se casatoreasca! Foarte fericiti, parintii l-au felicitat si li s-a promis ca el, fiul iubitor, le va trimite si bilete de avion si le-a spus ca-i asteapta cu o mare surpriza. A doua zi mama-l suna si-l roaga-n lacrimi sa-i spuna ce surpriza le face, sa “stim si noi cum sa ne pregatim”. Dupa multe discutii si la insistentele mamei, baiatul ii spune:
– Mami scumpa, aici, la Paris, sunt alte mentalitati, progresiste, nu ca cele invechite de la noi. Ma insor cu Gheorghe cu care am plecat din Romania” cu el am relatii din clasa a XI-a.!
Nu se mai aude nimic, telefonul incepe sa sune ocupat” mama si-a pierdut cunostinta. O gaseste sotul, o readuce la viata si dupa ce sotia ii povesteste ingrozitoarea veste, sotul ii zice:
– Mario, las-ca-l iau eu in primire, ca doar n-o sa ratam casatoria unicului nostru copil, care-i mare balerin la Paris! Isi suna fiul, dis de dimineata, care-i raspunde somnoros:
– Ma Ionele, sa nu lungim vorba! Am lamurit-o pe maica-ta ca, ca timpurili s-au schimbat si tu vei trai intr-o tara civilizata si progresista ca Franta. Dar ca s-o linistesc si mai bine, spune-mi ca-ntre barbati: eu ce costum sa-mi pun, de socru mare sau socru mic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 14