Trendul viitorului, masini fara sofer

33373607

Dobrindt încântat de mașinile robot
Mașinile autopropulsate și camioanele sunt în prezent cea mai mare tendință pentru viitorul traficului auto. De asemenea, ministrul Federal al Transporturilor vede un mare potențial pentru economia națională. Dobrindt dezvăluie cum vrea el să promoveze dezvoltarea de vehicule autonome.

Tehnologiile pentru traficul auto automatizat oferă din punctul de vedere al ministrului german al transporturilor, Alexander Dobrindt, mari oportunități pentru producătorii de autovehicule și furnizorii germani. Producătorii interni sunt în proces de cerecetare și dezvoltare în domeniul viitorului traficului auto.

Ministerul transporturilor va promova dezvoltarea tehnologiei. Se vrea modelarea în mod activ a procesului de digitizare, în interesul traficului, a consumatorilor și trnasportului economic. Dobrindt spune că până la sfârșitul anului se aștepată la rezultate notabile.

Mulți producători de automobile sunt deja în lucru privind punerea în aplicare a viziunii de conducere autonome, precum fac constructorii germani Volkswagen, BMW, Audi și Daimler, sau concurenții lor străini Toyota sau Volvo.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Dobrindt-schwaermt-von-Roboter-Autos-article13671886.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 69