Trenurile au rulat ceva mai punctual

Zug

Trenurile au rulat ceva mai punctual

Deutsche Bahn are în prezent o reputație deloc fericită, dar furnizorul a reușit să își îmbunătățească ușor punctualitatea. Compania este de asemenea neputincioasă împotriva vremii, a furtunilor sau a grevelor.

Compania germană a căilor ferate a devenit anul trecut mai punctuală în ciuda grevelor mecanicilor de locomotivă și a pierderilor legate de vreme, dar nu atât cât a fost planificat. În traficul pe distanțe lungi, 76,5% din trenurile ICE și IC au ajuns la timp la destinație. În 2013 această rată se situa la 73,9%. Dar compania și-a ratat propriul obiectiv și anume de 80% din trenuri să ajungă la timp la destinație.

Aceasta este o statistică a căilor ferate raportată de ziarul Bild. În anul 2012 punctualitatea a fost de 79,1%. Iar în traficul pe distanțe scurte din luna mai procentajul a alunecat potrivit companiei sub 80%. Această scădere a fost în timpul lunilor de inundații și furtuni dintre mai și iulie, atunci când vreme a afectat serios traficul trenurilor din Germania. Peste o mie de copaci au căzut atunci peste liniile de cale ferată, se mai spune.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Zuege-rollen-etwas-puenktlicher-article14342686.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 92