Tribunalul american respinge recursul Samsung în disputa brevetelor cu Apple

_84877946_gettysamsungphone

Tribunalul american respinge recursul Samsung în disputa brevetelor cu Apple

O curte de apel din SUA nu va reconsidera decizia anterioară prin care a constatat ca Samsung a încălcat brevetele Apple. Samsung s-a aflat într-o bătălie juridică cu Apple de ani de zile fiecare acuzându-se reciproc de încălcarea brevetelor.

În luna mai, compania sud-coreeană a pierdut un apel anterior, care a decis că aceasta a încălcat unele brevete de design Apple din modelele de iPhone. Brevetele se referă mai ales la aspectul general, de design și interfață de utilizator.

Samsung a căutat sprijin în Google, Facebook și eBay pentru a argumenta că verdictul a pus prea mult accent pe elemente de design minore în comparație cu complexitatea de ansamblu a unui smartphone.

Cuantumul compensației pe care gigantul sud-coreean de tehnologie va trebui să-l plătească va trebui să fie decis de către instanța de judecată. Decizia vine în aceeași zi în care Samsung şi-a prezentat cele mai recente telefoane emblematice, în speranța de a câştiga, după o serie de rezultate trimestriale dezamăgitoare.

http://www.bbc.com/news/business-33923015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =