TRUCURI DE SUCCES

olive-garden-restaurantTrucuri ale marilor lanţuri de rastaurante

 În oraşele mari, lanţurile de rastaurante nu sunt privite cu ochi buni de oameni. Tom Sietsema de la Washington Post spune că aceste tipuri de restaurante îşi satisfac clienţii, şi restaurantele independente, ar avea chiar câte ceva de învăţat de la ele.

      Sunt primitoare. În primul rând chelnerii se prezintă respectuos şi de multe ori îţi oferă monstre gratuite de vin. Idea este că te fac să te simţi bine venit.

    Oferă meniuri decente la preţuri accesibile.  De exemplu Olive Garden a adăugat şi porţii mai mici la meniu în această vară şi 60% din meniu de homari costă acum mai puţin de 15 dolari, ne informează Sietsema.

Nu exagerează cu caloriile. Dacă eşti la dietă şi ai grijă câte calorii consumi, aceste restaurante te ajută să îţi monitorizezi caloriile.  De exemplu la Applebee’s poţi servi creveţi cu orez – sub 550 de calorii sau la Olive Garden poţi servi lasagna cu pui la grătar sau alte antreuri sub 575 de calorii, ne spune Sietsema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7