Trump ia cina cu miliardarul Carlos Slim

bfb95f3391f350cb235309964830d930

Miliardarul mexican Carlos Slim este unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii și acționar principal al New York Times. În campania electorală Donald Trump l-a atacat. Acum cei doi stau la discuții privind posibile colaborări.

Viitorul președinte american Donald Trump pare că vrea să-și facă prieteni în Mexic. Republicanul s-a întâlnit cu multimiliardarul mexican Carlos Slim pentru a lua cina, scrie ginerele lui Slim și angajatul său apropiat, Arturo Elías Ayub pe Twitter. Întâlnirea a avut loc în weekend, în Club Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, local deținut de Trump. După datele oferite de cei doi, Trump urmărește apropierea de mediul de afaceri mexican.

În campania electorală Trump i-a atacat în mod regulat pe mexicani și chiar și pe Slim însăși, în calitatea sa de acționar principal la New York Times. El l-a acuzat pe mexican că vrea să o ajute pe adversara sa, Hillary Clinton, să câștige alegerile. La un miting din North Carolina Trump ar fi declarat că acționarul principal al Times, Carlson Slim, provine din Mexic și a sprijinit cu milioane de dolari pe Clinton și inițiativele sale.

Slim este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Companiile sale sunt active în special în domeniul telecomunicațiilor. În lista revistei Forbes el este cotat în prezent pe locul patru cu o valoare de 50 de miliarde de dolari.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Trump-diniert-mit-Multimilliardaer-Carlos-Slim-article19370346.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 + = 90