Trump îi periază pe cei din Silicon Valley

trump-silicon-valley

“Nu mai există alții ca voi în lume”, laudă Donald Trump pe cei din crema Silicon Valley, în cadrul ueni întâlniri recente. Invitat a fost și directorul executiv al celor de la Apple, Tim Cook. Față de aceștia viitorul președinte american are și o dorință.

Viitorul președinte american Donald Trump a urmărit să se împrietenească cu companiile de internet și tehnologie din Silicon Valley, în cadrul unei reuniuni de nivel înalt. Acesta a declarat în deschiderea întâlnirii de la New York ce i-a avut ca invitați pe reprezentanți de top ai celor mai mari companii tehnologice din America, că el este acolo ca să ajute oamenii să facă afaceri bune, pentru ca tuturor să ne meargă bine. În timpul campaniei sale electorale Silicon Valley a fost mai degrabă un fan înfocat al rivalei Hillary Clinton.

Donald Trump a declarat că se va asigura că această industrie va avea toate posibilitățile la dispoziție pentru a-și implementa invoațiile incredibile. Viitorul președinte american i-a lăudat pe reprezentanții de seamă ai domeniului tehnologic încă din începutul întâlnirii și a descris grupul ca fiind “un grup într-adevăr incredibil de oameni”, adăugând că “nu mai există alții ca ei în lume”.

Mare parte din discuții au avut loc apoi în Trump Tower în spatele ușilor închise. Printre participanți s-au numărat directorii executivi Jeff Bezos (Amazon), Tim Cook (Apple), Satya Nadella (Microsoft), Larry Page și Eric Schmidt (Alphabet, Google), precum și Sheryl Sandberg (Facebook).

Trump a cerut managerilor să comunice. Ei pot să contacteze mereu oamenii lui Donald, care este ca și cum ar comunica direct cu el. Să nu existe blocaje formale. Din partea sa a participat vicepreședintele Mike Pence, precum și cei trei copii adulți ai săi, Donald Jr., Eric și Ivanka.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Trump-umschmeichelt-Silicon-Valley-article19333216.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1