Trump invită Silicon Valley la el acasă

rtx2uw7e

În campania electorală majoritatea companiilor și actorilor din Silicon Valley au susținut-o în principal pe Hillary Clinton. Acum Apple, Google sau alți giganți din domeniul tehnologiei trebuie să se împrietenească cu noul președinte Donald Trump. Ei vor încerca acest lucru în cadrul unei întâlniri ce va avea loc la New York.

Noul președinte american Donald Trump a invitat persoane de top din industria tehnologică americană să vină miercurea viitoare la New York. Printre oaspeți se numără șefii unor giganți online, precum Apple, Facebook, Microsoft, Google sau poate chiar Amazon, raportează blogul de tehnologie Recode. Chiar și reprezentanți ai Intel, Oracle, Cisco sau IBM au fost invitați. Nu este încă clar dacă va participa și fondatorul Tesla, Elon Musk.

Printre invitați un rol principal l-a jucat fondatorul PayPal și susținător al lui Trump, Peter Thiel. Nu se știe sigur despre ce teme se va vorbi în cadrul întâlnirii, scriu cei de la Wall Street Journal. Dar planurile lui Trump pentru o politica mai aspră în domeniul imigrației, modificări ale dreptului cartelurilor și dreptul guvernului de a cere dezvăluirea datelor personale ale utilizatorilor vor crea o multitudine de subiecte interesante de discuție.

Întâlnirea are ca scop construirea de relații și punți care să faciliteze comunicarea, spune pentru Bloomberg – Rob Atkinson, directorul organizației non-profit Information Technology and Innovation Foundation. Obiectivul giganților de tehnologie ar putea fi ca Trump să exercite un sprijin mai mare pentru interesele lor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Trump-laedt-das-Silicon-Valley-ein-article19308176.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =