Trump nu poate să își facă reclamă pe BuzzFeed

imago71414343h

Donald Trump vrea să devină președinte. Portalul de internet BuzzFeed nu vrea să îl ajute deloc în acest sens și cere un contract pentru reclamă. Angajații nu doresc să lucreze cu acesta.

Din protestul împotriva politicii lui Donald Trump, popularul portal de internet, BuzzFeed, a anunțat un important contract de reclamă cu Partidul Republican al acestuia. BuzzFeed nu poate publica nici un fel de anunțuri publicitare pentru candidatura lui Trump la președinție, pentru că “Trump lezează drepturile la libertate a angajaților din SUA și din toată lumea”, explică directorul companiei, Jonah Peretti.

Ca și exemplu Peretti a numit propunerea lui Trump de a introduce limitări de călătorie în SUA pentru musulmani, ceea ce ar împiedica mulți angajați ai companiilor americane să își facă treaba.

În afară de asta mai sunt menționate amenințările împotriva libertății presei și declarații dureroase îndreptate împotriva femeilor, a imigranților și a membrilor unor grupuri etnice. BuzzFeed nu renunță cu drag la venituri din publicitate, spune Peretti. Dar există, cu toate acestea, limite: așa cum portalul nu face publicitate țigărilor pentru că acestea dăunează sănătății și stării generale de bine, chiar și productivității, în același mod, echipa nu dorește să promoveze personalități precum Trump.

Republicanii au răspuns cu calm la decizie. Un purtător de cuvânt al partidului a declarat la Washington că spațiul de publicitate a fost rezervat pe pagina BuzzFeed, dar nu au fost afișate anunțuri publicitare, contractul fiind reziliat în luna aprilie.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Trump-darf-nicht-auf-Buzzfeed-werben-article17873796.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 28