TUI are în vedere dividende mai mari

59772858

TUI are în vedere dividende mai mari

Acționarii de la TUI ar trebui să beneficieze de pe urma afacerilor mai bune din ultima vreme ale grupului de turism. CEO-ul companiei, Joussen, promite o creștere a dividendelor. El însă nu oferă nici un răspuns pentru o întrebare importantă.

Grupul turistic TUI intenționează să crească în mod semnificativ dividendele sale. Acționarii trebuie să beneficieze direct de pe urma afacerilor mai bune ale companiei din ultima vreme. Asta a spus CEO-ul Friedrich Joussen pentru ziarul economic “Euro am Sonntag”. Directorul executiv nu a dorit însă să precizeze dacă TUI va încerca să vândă acțiunile pe care le deține la armatorul Hapag-Lloyd de la Hamburg, care se va lista curând la bursă. În prezent TUI deține încă fix 14% din concernul de transport.

Câștigurile estimate pentru investitori, ce urmează a fi oferite după confirmarea adunării generale din februarie 2016, vor fi semnificativ peste nivelul de 44,5 cenți pe acțiune. Experții estimează de multă vreme suma de 53 de cenți pe fiecare acțiune pentru anul comercial 2014-2015 după formarea companiei rezultată din uniunea TUI AG și TUI Travel.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Tui-stellt-hoehere-Dividende-in-Aussicht-article16117511.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 2