Tuning pentru Tesla Model 3

Unplugged Performance, atelier de tuning cu sediul în Los Angeles a lansat o versiune de Tesla Model 3 cu componente de caroserie modificate și roți ultra-light. Pe măsură ce pasionații de tuning încep să fie tot mai prezenți pe piața de accesorii aftermarket pentru Model 3, Unplugged caută să ofere o experiență unică pentru proprietarul pretențios, prin transformarea Model 3 într-un “Model 3 P” care este mai agresiv și mai sportiv, având în minte doar performanța pură.

Compania oferă o versiune deosebită și de volum mic a Model 3, care va prezenta noi caracteristici aerodinamice, roți ultra-ușoare și un pachet cu frâne pe bază de ceramică, prin programul “Complete Car Program”.

În timp ce Tesla dorește să facă Model 3 cât mai rapid și mai ieftin posibil, varianta Unplugged Performance pentru Model 3 va fi construită foarte lent, cu metode artizanale care sunt demne de o experiență supercar. Unplugged Performance Model 3 va fi mașina pe care Tesla nu vrea să o producă în fabricile lor. Un exemplar de volum foarte redus, construit în stil artizanat, special pentru o audiență limitată formată din entuziaști ai mașinilor sport.

Pe lângă posibilitatea de a cumpăra un Model 3 cu întregul tratament atfermarket oferit de companie, Unplugged Performance a spus că va lansa de asemenea fiecare componentă în parte. Compania urmărește să aibe trei versiuni separate pentru Model 3, iar versiunea “P” fiind cea mai performantă dintre toate.

http://www.teslarati.com/tesla-model-3-aftermarket-body-kit-lightweight-wheels/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 87