Turbulențele de pe piață afectează Deutsche Bank

b9f12d18595a52f492a36238aa33fb19

Restructurarea de la Deutsche Bank rulează foarte lent. Pe lângă asta, fluctuațiile de pe piețele de capital pun presiune pe instituția financiară. În general, pătrunderea în noul an a fost foarte proastă pentru Deutsche Bank.

Fluctuațiile de pe piețele de capital din primele săptămâni ale anului au pus presiune pe Deutsche Bank. În sectorul bancar acestea au fost cele mai proaste două luni de la începutul unui an, iar acestea vor lăsa urma asupra instituției, este de părere directorul financiar Marcus Schenck. Toate afacerile strâns legate de piața de capital vor fi afectate, precum afacerile comerciale și administrarea de active. Astfel că există un regres semnificativ în comparație cu anul precedent.

Lent se desfășoară de asemenea și restructurarea instituției, recunoaște Schenk. În mediul de piață al celor două luni ale acestui an s-a observat faptul că pur și simplu nu a fost posibil să se realizeze anumite tranzacții. Iar acum acestea se văd pe bilanț, spune Schenck. În luna martie a mers totul mai bine.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Marktturbulenzen-beuteln-Deutsche-Bank-article17283956.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 63