PRAKTIKER TURCESC

Vacanta-all-inclusive-Turcia_-sejururi-si-cazare-in-TurciaTURCII DE LA PRAKTIKER ORADEA
                              Grupul german Praktiker a vandut operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine inclusiv ORADEA si a inregistrat vanzari de 142 de milioane de euro in anul 2012, omului de afaceri turc Omer Susli, activ in domeniul constructiilor, potrivit unor surse din piata de bricolaj. Anuntul oficial urmeaza sa fie facut in curand, scrie Mediafax. Omul de afaceri, fost presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania (TIAD), este actionar la o firma de distributie de materiale de constructii, iar tranzactia s-ar fi incheiat luni si da dreptul noului proprietar sa utilizeze brandul Parktiker.
                            In urma cu o saptamana grupul german a vandut si operatiunile din Ucraina, unde avea patru magazine.Grupul german s-a confruntat in ultimii ani cu dificultati, astfel ca la finele anului 2011 a anuntat ca va inchide magazine in Germania, ca renunta la piata din Albania si ca are in vedere evaluarea operatiunilor internationale. Afacerile companiei de bricolaj, liderul pietei pana in 2009 (258 milioane de euro cifra de afaceri), s-au redus in 2012 la jumatate fata de maximul atins in 2008 (306 milioane de euro), in timp ce pierderile cumulate in ultimii patru ani s-au ridicat la 48 de milioane de euro.
                          Reteaua de magazine, a doua ca marime, cu o suprafata de vanzare de 184.300 de metri patrati, au fost deschise intre 2005 si 2008, perioada de boom imobiliar. Spatiile in care functioneaza magazinele Praktiker sunt inchiriate.Praktiker concureaza pe piata romaneasca cu retaileri precum Ambient, BauMax, Dedeman, Hornbach, Mr. Bricolage, OBI, Kingfisher si Leroy Merlin.
——————————————————————————————————————————————————————————-
1471087_10201295491929885_1737037589_n copy……HOT TURCESC…
Doi sultani stau de vorba: – Auzi, da’ tu cum alegi seara dintre cele treizeci de concubine ale tale, cu care sa te culci? – Eh, simplu, arunc peste ele o galeata cu apa rece si o aleg pe cea din care iese cel mai mult abur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 79 =