turism la nemti

  • 6544531Hotelierii germani speră la străini

Industria turismului din Germania sărbătorește un nou record de neuitat. Numărul de vizitatori “de peste noapte” a înregistrat a ajuns la un nivel fără precedent. Cu toate acestea, iubitorii interni de călătorii nu mai conduc la creșteri suplimentare ale industriei.

Anul trecut au înoptat mai mulți turiști în hotelurile din Germania ca niciodată până acum. Cu toate acestea managerii de hoteluri germani sunt obișnuiți să aibe parte de un flux tot mai mare de turiști. Timp de peste două decenii numărul acestora a fost în creștere aproape fără încetare. Dar încep să apară noi tendințe notabile în statisticile oficiale de cazare.

Industria turismului din Germania s-a bucurat anul trecut de un număr total de 410,8 milioane de înoptări și prin urmare a înregistrat al patrulea an consecutiv de recorduri, conform raportului Biroului Federal de Statistică. De asemenea, s-a raportat o creștere de 1% față de anul precedent, dar acest lucru a fost realizat exclusiv de către oaspeții din străinătate. Cazarea persoanelor ce trăiesc deja în Germania a rămas practic neschimbat, 339,2 milioane de oaspeți, în ciuda unei continue și stabile dezvoltări economice.

 

Încă rămâne neclar dacă această evoluție reprezintă deja sfârșitul anilor de creștere pentru turismul intern. Cu toate acestea, cererea internă de cazare realizează cea mai mare parte a veniturilor, aceasta apare odată cu ocazia târgurilor, interviurilor, întâlnirilor și a diferitelor evenimente. Dacă de aici nu se mai poate obține o creștere suplimentară, atunci industria ar trebui să se deschidă mai puternic către oaspeți străini.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Hoteliers-hoffen-auf-Auslaender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 56