turismul e scump

Hilton

Industria ospitalieră, creșteri de prețuri
Hotelurile și unitățile de catering luptă împotriva creșterii prețurilor, iar acum sosește și salariul minim. O provocare majoră pentru industrie este acest lucru, deoarece mulți muncitori câștigă mai puțin de 8,5 euro pe oră.

Mâncatul, băutul și cazarea vor deveni mai scumpe. Industria ospitalieră din Germania a nunțat că, datorită creșterii costurilor legate de salariul minim, prețurile vor crește și ele. Președintele asociației industriale Dehoga, Ernst Fischer, a declarat că acest lucru nu va permite industriei nici o cale de scăpare. Pentru că este o povară majoră în plus față de creșterea costurilor, această introducere a salariului minim în 2015, în special pentru țările din Germania de Est.

Pentru următoarele câteva luni industria este, de asemenea, impulsionată datorită Cupei Mondiale de Fotbal. În special restaurantele speră la o stare de spirit bună pentru consum, vreamea și viitoarea Cupă Mondială la Fotbal făcând din această vară una cu potențial major. Pentru întregul an 2014 asociația își propune ca înainte aceasta să crească vânzările cu 1,5%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Gastgewerbe-kuendigt-Preiserhoehungen-an-article12831431.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =