Turismul grecesc înregistrează record

imago63828546h

Turismul grecesc înregistrează record

Nemții iubesc Grecia. Odată cu relaxarea treptată a crizei, turismul din țară înflorește din nou. În special clienții spontani sprijină acum această ramură a economiei grecești, care înregistrează un an record. Filiala L`Tur înregistrează rate de creștere cu două cifre.

Ospitalitatea grecească se transofrmă în vremuri de criză într-un hit pentru turiști. În ciuda situației financiare tulburate, în țara amenințată de faliment clienții germani apelează tot mai des și în număr mai mare la cel mai mare grup de călătorii din lume, TUI, pentru călătorii spre Grecia.

Mai ales rezervările last-minute aduc un spor mare în vânzări, spune ofertantul L`Tur, o companie ce aparține în proporție de 70% gigantului german TUI. În afacerile cu Grecia concernul cu sediul la Hannover înregistrează din nou un an record, potrivit proprilor date.

În anul 2014 a fost de asemenea înregistrate vânzări record și va mai crește de asemenea în acest an, spune o purtătoare de cuvânt al celui mai mare intermediar de servicii de vacanțe din Germania, TUI și subliniază faptul că Grecia se numără pe lângă Spania și Turcia printre cele mai populare destinații turistice pentru germani.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Griechenland-Tourismus-peilt-Rekord-an-article15534781.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 77