Turnul municipal din Seattle primește o instalație masivă de încărcare pentru EV

 

Orașul Seattle devine chiar mai prietenos cu mediul înconjurător, cu 156 de stații noi de încărcare deschise la Seattle Municipal Tower. Noua investiție, care este realizată pe baza celor 32 de stații disponibile anterior, compune una dintre cele mai mari instalații de încărcare vehicule electrice de interior.
Flota municipală constă din peste 200 de vehicule plug-in și 300 de hibride. Locația este alimentată în principal din energie hidroelectrică, care face din aceste vehicule electrice să fie chiar mai curate.
Finalizarea acestui proiect de alimentare a flotei este un element cheie în inițiativa Drive Clean Seattle. Cele 156 de noi stații de încărcare au fost susținute printr-o investiție de 1,5 milioane de dolari, care s-a realizat în infrastructura de încărcare, pentru a sprijini electrificarea flotei municipale a orașului, care acum include peste 200 de vehicule plug-in și 300 de vehicule hibrid.
Potrivit Departamentului de Finanțe și Servicii Administrative a Orașului, pentru fiecare motor cu combustie internă care este înlocuit de un vehicul electric în cadrul flotei, costurile operaționale scad cu 30% iar emisiile de gaze cu efect de seră se reduc cu 100%. Stațiile de încărcare au de asemenea costuri mai reduse de întreținere decât cele pentru combustibili fosili, iar infrastructura care vine în sprijinul stațiilor va funcționa 50 de ani sau mai mult, permițând realizarea unor economii de costuri și emisii care își vor vedea efectele și peste zeci de ani.

Seattle Municipal Tower Gets Massive EV Charging Installation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =