TUV la burger king

1800032_676963568993115_1979476735_o

Burger King se lasă testată de TÜV
După scandalul lipsei de igienă și a condițiilor precare de muncă Buger King a îndepărtat clienții. Acum lanțul fast food se bazează pe transparență și verificări externe de către TÜV din Germania, spune șeful Andreas Bork, vorbind pentru Sueddeutsche Zeitung.

După scandalul din jurul alimentelor utilizate cu mult peste limita lor de valabilitate, intimidări și angajați care estompau deșeuri, acum Burger King se bazează pe inspectori externi. Cel mai important lucru este ca oamenii să își recapete încrederea, spune șeful pe Germania, Andreas Bork. Compania s-a angajat acum spre exemplu într-o colaborare cu prestigioasa TÜV SÜD, care funcționează ca un controler extern în toate restaurantele lor, în plus față de controale interne.

Organizare de teste va fi după un set de criterii pentru a controla siguranța alimentelor și a examina suprafețele de bucătărie și instrumentele. Doar restaurantele care trec testele de la fața locului și testele de laborator vor primi o certificare, spune Bork. În plus, publicului îi va fi permis pe viitor să arunce priviri în bucătăriile anumitor restaurante, pentru că, conform companiei, nu au nimic de ascuns.

Cât timp va trece până ce clienții vor putea beneficia de aceste noi măsuri de siguranță alimentară în toate cele 697 de magazine Burger King din Germania, nu se știe exact. După un raport al RTL al jurnalistului sub acoperire Günter Wallraff despre condițiile de muncă slabe și lipsei de igienă din magazinele Buerge King, încrederea în acest brand a scăzut masiv în rândul clienților.

http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/arbeitsbedingungen-in-filialen-burger-king-will-sich-vom-tuev-pruefen-lassen-1.1964304

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =