Mercedes au cele mai putine probleme tehnice

ebba2b5b24f7392decbf76d5b067d6ba

Defectele de la sistemul de iluminare al mașinii reprezintă obiectul cel mai frecvent al plângerilor în cazul TÜV. Asta reiese dintr-un raport al TÜV pentru anul 2016. Prin urmare aproape două din trei mașini (63,7%) sunt complet lipsite de probleme în cadrul reviziei generale.

La TÜV sunt respinse mai puține mașini ca și până acum. Inspectorii au trimis din iulie 2014 și până în iunie anul acesta 22,6% din mașini înapoi în service pentru existența unor defecte semnificative, după cum anunță însăși Asociația Inspectorilor Tehnici (TÜV) la Berlin. În ancheta precedentă rata a fost mai mare cu aproape un procent. Baza pentru calcul sunt cele aproape nouă milioane de revizii generale efectuate.

Se mai spune că per total calitatea automobilelor s-a îmbunătățit în ultimii ani. Cele mai multe defecte au fost identificate de inspectori în cazul sistemelor de iluminare. Dar acestea sunt ușor de recunoscut de către proprietari.

Cu cât automobilele devin mai vechi, cu atât mai frecvent acestea pică la revizia generală: din automobilele vechi de doi-trei ani abia opt procente nu au primit sigla de certificare TÜV. La cele de zece-unsprezece ani vechime, această cotă este deja la aproape o treime. 63,7% din automobile au venit la inspecție fără nici un fel de defecte, 13,6% au avut defecte minore.

Automobilele care s-au remarcat prin număr extrem de redus de defecte au fost cele aparținând mărcii Mercedes.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Tuev-verweigert-weniger-Autos-die-Plakette-article16282976.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 42 =