TV APPLE

  • Apple4Cooperare cu Comcast

În SUA se dezvoltă în prezent o revoluție a sistemului de televiziune. Se pare că gigantul Apple vrea să înceapă o colaborare cu gigantul de furnizare servicii TV prin cablu, Comcast. Cu toate acestea, acordul este departe de a fi definitivat.

 

Apple a negociat o cooperare cu gigantul american de televiziune prin cablu, Comcast, potrivit unui raport din presă. Scopul este să creeze un serviciu de televiziune și material video care să fie livrat cu ajutorul internetului la cererea clienților, descrie Wall Street Journal. Cooperarea cu Comcast ar trebui să asigure de asemenea, că nu există probleme de calitate ca urmare a unei lățimi de bandă mai reduse.

 

Dar afacerea este departe de a fi perfectată, se spune în ziar. Societățile nu s-au pus deocamdată de acord cu privire la cine primește controlul asupra datelor clienților. Apple dorește, de asemenea, o cotă parte din sumele încasate lunar de Comcast din abonamentele lunare ale clienților. Grupul producător al iPhone ar putea asigura drepturi suplimentare pentru conținutul video, iar Comcast ar putea extinde infrastructura rețelelor. Apple vrea ca în anumite zone serviciul TV să fie păstrat gratuit. Iar grupul nu cere ca fluxurile sale de date să fie tratate preferențial.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Apple-werkelt-an-TV-Dienst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 79