Twitter a lansat o versiune mai simplă a aplicației sale pentru telefoane mobile, destinată conexiunilor lente

Twitter a lansat joi o versiune mai simplă a aplicației sale pentru telefoane mobile pentru a atrage noi utilizatori de pe piețele emergente, informează AFP.

“Twitter Lite este un mijloc foarte bun pentru numeroase persoane de pe piețele emergente din Asia-Pacific, America de Sud și Africa, pentru a avea Twitter pentru prima dată pe telefoanele lor”, a declarat Patrick Traughber, product director la cunoscuta rețea de socializare.

Twitter Lite “trebuie să facă Twitter mai accesibil pentru milioane de oameni”, a adăugat el.

Această versiune mai simplă de Twitter poate fi accesată pe un browser, fără a fi nevoie de descărcarea aplicației și este destinată smarthphone-urilor cu conexiuni lente, ocupând mai puțin spațiu pe telefonul mobil față de aplicația originală.

Inițiativa vine într-un moment în care Twitter se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește creșterea numărului de utilizatori și generarea de suficiente venituri pentru a deveni rentabil.

La șfârșitul anului 2016, Twitter număra aproximativ 319 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună — o creștere de 4% față de anul precedent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2