Twitter dă afară 300 de oameni

rtsr1pd

Twitter prezenta cândva mari speranțe de creștere. Între timp este clar că, compania nu poate să păstreze concurența cu Facebook. Căutarea intensivă după un cumpărător nu a avut succes până acum. Acum compania trebuie să economisească urgent.

Twitter, o companie americană cu probleme, ar trebui să dea afară în această săptămână fix 300 de angajați, potrivit unui raport din presă. Această cifră reprezintă o pondere de opt procente din totalul angajaților, raportează agenția de știri Bloomberg. Planurile pentru restructurare ar putea fi anunțate joi, înaintea publicării cifrelor trimestriale. Un purtător de cuvânt al Twitter nu a dorit să comenteze raportul.

Twitter suferă de pe urma unei creșteri foarte slabe a vânzărilor și a numărului de utilizatori. Twitter trebuie să concureze cu rețeaua socială Facebook, care are de cinci ori mai mulți utilizatori și ia fața Twitter în domeniul publicității online.

Twitter cercetează în prezent propria vânzare. Interes prezintă chiar și concernul-mamă al Google, Alphabet, concernul american de software, Salesforce și Walt Disney. Dar toți aceștia și-au retras intențiile de ofertă pentru companie. În ultimele doisprezece luni acțiunile Twitter au pierdut fix 40% din valoare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Twitter-streicht-300-Jobs-article18927706.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =