Twitter dezvăluie numărul de utilizatori

selfie

Cu ocazia celei de-a zecea aniversări, Twitter dezvăluie o imagine de ansamblu despre utilizarea lunară în Germania a serviciului de mesaje. Iar perspectiva prezintă o schimbare importantă: este pentru prima dată când utilizatorii unici sunt puși în aceeași oală cu abonații.

Twitter a dezvăluit primele cifre privind utilizarea serviciului său în Germania, cu ocazia celebrării a zece ani de activitate. Astfel că lunar peste 12 milioane de utilizatori accesează platforma Twitter. Această cifră este formată din membri Twitter înregistrați, dar și din utilizatori care citesc tweet-uri fără a fi logați. Twitter nu va oferi separat aceste cifre.

La nivel mondial Twitter este apreciat în funcție de numărul total de membri activi, care folosesc serviciul printr-un cont personal. Numărul acestora se ridică în prezent la 320 de milioane, sau 305 milioane, dacă se exclud utilizatorii care folosesc serviciul prin intermediul tehnologiei SMS. Suplimentar mai există, potrivit Twitter, încă 500 de milioane de oameni, care văd mesajele fără a fi înregistrați pe site. Numărul nemților, de 12 milioane este de asemenea comparabilă internațional cu o suplimentare de 800 de milioane de utilizatori.

Twitter nu a mai oferit cifre comparative pentru Germania în anii trecuți. Există însă o dezvoltare pozitivă, subliniază șeful pe Germania al companiei, Thomas de Buhr. În timpul întregului Campionat de Fotbal din 2014 au existat circa 3,3 milioane de tweet-uri transmise în Germania, spune el.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Twitter-verraet-Nutzerzahlen-article17272631.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =