Twitter impresionează investitorii cu o creștere de curs

Ritmul de creștere de la Twitter este în continuare în scădere. Cifrele vânzărilor arată acest lucru. Cu toate acestea, serviciul de mesaje scurte are tot mai mulți utilizatori activi. Deci investitorii par să creadă că nu totul merge prost în companie.

Creșterea vânzărilor Twitter pierde din dinamică, dar primește un nou impuls când vine vorba de acțiuni. Cursul acțiunilor serviciului de mesaje scurte a înregistrat o creștere de opt procente pe Wall Street și crește astfel mai bine decât restul pieței, care nu se mișcă deloc. Cursul acțiunilor crește pentru că temerile investitorilor privind dezvoltarea companiei nu s-au adeverit.

Twitter a prezentat cifrele sale financiare și a dezamăgit pe partea de vânzări: veniturile s-au situat la 548 milioane de dolari, Twitter fiind o companie deficitară încă de la fondarea sa în urmă cu zece ani de zile. Vânzările au scăzut în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent cu opt procente. Cu toate acestea, cifrele de bilanț nu au fost la fel de proaste precum se așteptau analiștii.

Astfel că, compania a reușit să își reducă pierderile nete în comparație cu primul trimestru al anului precedent, de la 80 de milioane de dolari la 62 milioane. Bilanțul a fost însă pozitiv în cazul numărului de utilizatori activi, acesta a urcat cu nouă procente la 328 milioane la nivel mondial.

http://www.teleboerse.de/aktien/Twitter-verzueckt-Anleger-mit-Kurssprung-article19810934.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 46