Twitter își dă afară fondatorul

jack-dorsey

Din multitudinea de urmăritori ai fondatorului Twitter, Jack Dorsey, unii nu vor suferi de pe urma faptului că, contul acestuia a fost închis. Ce s-a întâmplat?

Jack Dorsey a fost co-fondator al Twitter în urmă cu zece ani și după o pauză prelungită este din octombrie 2015 din nou directorul serviciului. Dar lucrurile nu merg foarte bine sub conducerea sa, recent compania a anunțat faptul că va da afară 300 de angajați și va închide complet aplicația sa video pe nume Vine. Poate mulți s-au gândit că vremea sa ca și CEO a apus, când într-o noapte contul său a fost închis brusc.

Dar concedierea a fost doar o pură greșeală. Wall Street Journal a raportat că după fix o jumătate de oră contul lui Dorsey a fost reactualizat. Cu toate acestea, și-a pierdut aproximativ 200 de urmăritori. Dorsey a privit cu umor această greșeală și a citat un tweet al său din 21 martie 2006 – “Just setting up my twttr … again”. Anularea contului său a fost o pură greșeală, mai comentează acesta.

În mod normal Twitter închide conturile atunci când utilizatorii le marchează ca fiind spam sau pentru faptul că postează tweet-uri jignitoare sau defăimătoare. În afară de asta compania intervine în cazul în care un cont este atacat. Lui Dorsey i s-a întâmpla asta în vara acestui an, atunci când hackerii au preluat controlul asupra conturilor sale de Twitter și Vine. CEO-ul nu a fost singura victimă, pentru că multe celebrități au avut aceeași soartă, printre care și cântăreața Katy Perry.

http://www.n-tv.de/technik/Twitter-wirft-Twitter-Gruender-raus-article19162361.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 55