Twitter nu a stat la masă cu Trump

rtx2v2de

Poate mediul online preferat al lui Donald Trump, platforma Twitter, nu a fost invitată la reuniunea de top din Trump Tower, New York. Nu există nici un fel de intenții rele, spune echipa viitorului președinte. Iar aceasta dă un motiv banal pentru decizie.

Întâlnirea de miercuri din Trump Tower a fost o întâlnire a superlativelor. Toți directorii de top din Silicon Valley au fost invitați la New York. Pe lista lui Trump s-a aflat chiar și fondatorul și CEO-ul Tesla, Elon Musk. A fost o prezentare de forțe a economiei americane, iar oamenii din încapere conduc la ora actuală afaceri cu o valoare totală de trei bilioane de dolari. A lipsit însă directorul Twitter, Jack Dorsey.

Pare puțin probabil ca Trump să fi uitat de acesta, el folosind personal Twitter ca și canal de comunicare cu presa, având 17 milioane de urmăritori. Ziarul american “Politico” crede că nu este o întâmplare. Ei speculează că războiul cu “emoji” dintre Trump și Twitter ar putea fi un motiv pentru o astfel de decizie. Astfel spus, că Trump ar fi omis în mod intenționat pe cei de la Twitter.

Twitter și Trump au avut un conflict deschis în perioada campaniei electorale cu privire la o pictogramă de tip emoji, un mic simbol care poate fi folosit în conversații, pe care Trump și l-ar fi dorit să îl aibe, dar nu l-a primit. Trump ar fi vrut să folosească în mesajele sale anti-Clinton, care conțineau hashtag-ul #CrockedHillary, o mică imagine care să reprezinte o mână care ține o geantă plină cu bani. Twitter ar fi convenit inițial și ar fi putut fi o relație de afaceri profitabilă.

Echipa lui Trump a încheiat un aord cu Twitter în valoare de cinci milioane de dolari înaintea alegerilor. Relația s-a sfârșit brusc, atunci când echipa lui Trump s-a răzgândit rapid și a dorit să introducă o altă pictogramă, un personaj care fuge cu banii. Aici conflictul a escaladat și după îndelungi ezitări Twitter a anulat comanda. Concernul a interzis, de asemenea, utilizarea ambelor versiuni ale pictogramei. Iar cauza a fost un ordin direct al lui Dorsey.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Darum-sass-Twitter-nicht-an-Trumps-Tisch-article19337076.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 7