Twitter planifică reducere de locuri de muncă

3d46de922578b761183e2f821ec48be8

Twitter planifică reducere de locuri de muncă

La Twitter urmează o iminentă reducere de joburi pe plan mondial. Serviciul de mesaje scurte nu dorește să se gândească la acest lucru, dar investitorii sunt nemulțumiți. Pentru că Twitter nu crește la fel de rapid cum se așteptau.

Serviciul de mesaje scurte Twitter dorește acum să reducă din numărul de angajați. Cât de largă va fi zona de aplicare a acestor măsuri, asta este încă neclar. Iar afectate sunt majoritatea departamentelor, scrie platforma online Recorde, citând mai multe surse.

Pasul este planificat pentru următoarele săptămâni. Un purtător de cuvânt al Twitter nu a dorit să comenteze pe marginea informațiilor oferite de Recode. Este încă neclar câți angajați vor fi afectați, scrie platforma. Măsuri vor afecta cel mai probabil toate departamentele companiei.

Twitter are în prezent 4100 de angajați. În al doilea trimestru al anului trecut compania deținea aproximativ 2000 de angajați înainte de listarea sa la bursă. De atunci numărul de utilizatori a crescut cu mai puțin de 50%, ceea ce poate fi atribuit și numeroaselor preluări.

Multe dintre persoanele apropiate companiei sunt de părere că, la fel cum spune Recode, efectivele de ingineri sunt mai mari decât este necesar. Fix jumătate din angajații de la Twitter sunt ingineri.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Twitter-plant-Stellenabbau-article16112001.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 50