Twitter vrea să cumpere Flipboard pentru un miliard de dolari

twitter

Twitter vrea să cumpere Flipboard pentru un miliard de dolari

Twitter discută posibilitatea de a achiziționa aplicaţia de lectura social media Flipboard(care te ajuta sa-ti faci propriul ziar din informatiile preferate) pentru mai mult de 1 miliard de dolari (910 milioane de euro). Potrivit blogului tech Re / Cod, citând surse familiare situației, reţeaua de socialzare Twitter a fost implicată într-o serie de discuții de la începutul anului 2015 pentru a dobândi Flipboard într-o tranzacție all-stoc.

Discuțiile au fost conduse de directorul financiar al Twitter, Anthony Noto, conform raportului. Cu toate acestea, discuțiile dintre părți, care au deja o serie de acorduri, par a fi stagnat în prezent, au spus sursele.

Atât Twitter, cît şi Flipboard au refuzat sa comenteze rapotrul. Cu sediul in California, Flipboard a fost lansată în 2010. Aceasta a primit mai mult de 160 de milioane de dolari in fonduri de la investitori, cum ar fi Kleiner Perkins Caufield & Byers, Index Ventures, Insight Venture Partners si Rizvi Traverse Management.

În 2014, Flipboard a raportat 100 de milioane de utilizatori, cu aproximativ 50 de milioane de utilizatori activi lunar. În ultima rundă de finanțare, aplicaţia a fost evaluată la aproximativ 800 milioane de dolari.

http://www.ibtimes.co.uk/twitter-consider-buying-flipboard-1bn-1502928

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 25