Twitter vrea să renunțe la limita de 140 de caractere

60750220Scurt și concis s-ar putea să fie pentru Twitter un model al trecutului. Șeful iubitului serviciu de mesagerie reclamă sus și tare că vrea să poată trimite texte mai lungi.

Utilizatorii Twitter s-ar putea trezi cu o ridicare a limitei de 140 de caractere. Cofondator și director, Jack Dorsey, a declarat că militează pentru o limită mai mare. Limita impusă odată cu primele versiuni ale serviciului datorită alinierii acestuia cu limitele SMS a avut de asemenea scopul de a obliga la texte concise și creative, adaugă acesta.

Dar utilizatorii vor să publice și texte mai lungi, iar acum se folosesc de screenshot-uri pentru a realiza acest lucru.
Dorsey a lansat ideea că, dacă li s-ar permite utilizatorilor să posteze texte mai lungi direct sub formă de text, atunci acestea ar putea fi incluse spre exemplu în căutări. Twitter va experimenta cu diferite opțiuni dorite în prezent de utilizatori.

Wall Street Journal a scris citând surse de la Twitter că limita superioară va fi setată la 10.000 de caractere. Din vară există o astfel de limită pe Twitter pentru mesaje directe între utilizatori.

Dar într-un feed cu noutăți sunt arătate doar 140 de caractere. Pentru a vedea și restul, utilizatorii trebuie să facă click pe acel tweet. Similar funcționează deja servicii precum TwitLonger, care ajută utilizatorii să publice texte mai lungi. Dorsey vrea să facă din Twitter o platformă mai atrăgătoare pentru începători, pentru a putea sprijini creșterea numărului de utilizatori.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Twitter-will-140-Zeichen-Limit-kippen-article16699901.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 85