Uber amendat cu 7,3 milioane de dolari în California

_84299966_uber

Uber amendat cu 7,3 milioane de dolari în California

Aplicaţia Uber a fost amendată cu 7.3 milioane de dolari, în California, pentru că nu a acordat regulatorilor suficiente informații despre serviciile și operațiunile sale. Un judecător al Comisiei de Utilitati Publice din California, autoritatea de reglementare care permite companiei să opereze în stat, a declarat că uber nu a depus toate rapoartele cerute de către organism.

Aceasta a fost acuzată că nu a dezvăluit anumite detalii, cum ar fi accidentele. Uber a fost implicat in luptele juridice din întreaga lume din cauza operațiunilor sale.

Serviciile firmei cu sediul în San Francisco în SUA, orașe precum Portland, Oregon au fost suspendate după un dezacord cu orașul, în timp ce serviciul de a oferi călătorilor șoferi de taxi fără licență a fost interzis in tari precum Germania si Italia.

Aplicaţia Uber permite pasagerilor să solicite curse la tarife în general mult mai mici decât cele ale taxiurilor tradiționale. După hotărâre, firma a declarat că va face apel împotriva deciziei. Compania are 30 de zile pentru a face apel înainte ca licența de a opera în California să fie suspendată.

http://www.bbc.com/news/business-33546353

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 76