Uber face planuri pentru un sediu nou

51512871

Uber face planuri pentru un sediu nou
Serviciul de transport Uber întâmpină o mare rezistență din partea șoferilor de taxi din întreaga lume. Dar acest lucru nu pare să stea în calea succesului companiei, cel puțin nu acum când compania plănuiește un nou sediu în Start-up-ul său.

Controversatul serviciu auto Uber planifică un nou sediu major în San Francisco. Compania imobiliară Alexandria Real Estate Equities va construi pentru Uber un complex de clădiri cu o suprafață de 29.000 de metri pătrați.

Serviciul de transport se așteaptă să închirieze spațiul din zona centrului Mission Bay până la sfârșitul anului 2016, a declarat CEO-ul Alexandria, Joel Marcus. Compania a format un joint-venture, aparținând în proporție de 51% Alexandriei și restul către Uber, se mai arată în raport.

San Francisco a devenit locul boom-ului de start-up-uri determinând dezvoltarea uneia dintre cele mai scumpe piețe imobiliare din Statele Unite, după New York. Uber a adus în acest an prin intermediul investitorilor injecții de capital de 1,2 miliarde de dolari. Compania a făcut în total 17 miliarde de dolari. Recent s-a anunțat că serviciul se va extinde în 24 de orașe noi.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Uber-plant-neues-Hauptquartier-article13553386.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 56