Uber lansează o nouă ofertă, respectand legea de data asta

51605206

Uber lansează o nouă ofertă

Serviciul de transport Uber este criticat cu înverșunare, acum controversata companie optează pentru un nou început – destul de legal. Noua ofertă este adaptată la reglementările existente și este valabilă începând din acest moment.

Intermediarul de servicii de transport, Uber, pornește din nou la drum cu o nouă ofertă numită uberX. Oferta a trecut de verificarea reglementărilor legale existente în Germania, anunță controversata companie. Oferta este valabilă deja în orașe precum Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg și München. În Berlin aceasta va ajunge în câteva săptămâni.

Toți șoferii noii platforme de intermediere beneficiază astfel de o certificare conform legii transportului de persoane. Asta a fost practic punctul principal al criticilor pieței taximetriștilor, care s-a plâns că efectuarea acestei activități fără o licență corespunzătoare denaturează concurența. Curtea regională de la Frankfurt a declarat că serviciul UberPop al companiei oferit clienților privați, conducători auto, este ilegal.

Toate automobilele sunt în consecință înregistrate ca vehicule de închiriat și sunt asigurate corespunzător, mai adaugă cei de la Uber. Uber vrea să colaboreze direct cu partenerii, pentru a pune la dispoziția companiei o flotă și să angajeze mai mulți șoferi. În ciuda modificărilor la legea aplicabilă, prețul va fi redus cu până la 20%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Uber-startet-neues-Angebot-article15123746.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 70