Uber oferă plimbări cu elicopterul la Festivalul de Film de la Cannes

MUNSTER, GERMANY - OCTOBER 02: An NH90 transport helicopter is seen the annual military exercises held for the media at the Bergen military training grounds on October 2, 2013 near Munster, Germany. The Bundeswehr is transitioning to a professional army as Germany recently ended mandatory military service. (Photo by Philipp Guelland/Getty Images)

Uber oferă plimbări cu elicopterul la Festivalul de Film de la Cannes

Uber este ca de obicei gata să facă pe şoferul pentru vizitatorii care sosesc la deschiderea Festivalului de Film de la Cannes. De această dată, pe lângă transportul la sol, compania americană a decis sa parcurgă mile suplimentare și oferă plimbări cu elicopterul între cel mai apropiat aeroport al festivalului, Nisa și Cannes.

La un cost de 115 lire, oaspeții pot beneficia de servicii de transport UberCopter care includ un zbor de şapte minute cu un maxim de patru persoane. UberCopter a fost posibil după ce compania a bătut palma cu doua companii locale de elicoptere, inclusiv Helipas. Anterior, serviciul a fost oferit în mai multe țări din întreaga lume. O plimbare cu masina Uber între Nisa și Cannes este estimată să coste intre 60-80 euro, a confirmat compania.

Se estimeaza că aproximativ 125.000 de vizitatori sunt așteptați să participe la cea de-a 68-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes din acest an, care se va desfășura între 13-24 mai, a raportat The Local.

http://www.ibtimes.co.uk/uber-taxi-service-offers-helicopter-rides-cannes-film-festival-1501006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 86 =