Uber pierde mai multe miliarde

În ultimele luni Uber a atras atenția asupra sa mai mult prin pierderile enorme pe care le înregistrează. Rezultatul anului 2016 nu schimbă cu nimic percepția. Dar compania este mulțumită de mersul lucrurilor.

Serviciul de intermediere transport, Uber, a înregistrat anul trecut o pierdere netă de 2,8 miliarde de dolari. Vânzările au măsurat 6,5 miliarde de dolari, a anunțat vineri compania într-un e-mail către angajați. Este mulțumitor faptul că, creșterea vânzărilor a depășit pe cea a pierderilor. Vânzările au crescut anul trecut cu 2,9 miliarde de dolari.

Uber a explicat în continuare că, compania se dezvoltă sănătos și există planuri de expansiune. Dezvoltarea oferă spațiul necesar pentru modificări în conducerea companiei, dar și pentru restrcturări printre șoferi, relații sau cultura societății.

Uber nu a dorit să ofere date pentru primul trimestru din acest an. Purtătorul de cuvânt a explicat politicos că acestea se află în marja așteptărilor. Uber nu este listată la bursă și astfel nu este obligată să facă declarații publice regulate privind cifrele sale financiare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Uber-verliert-mehrere-Milliarden-article19794682.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =