Uciderea in camerele de gazare de catre nemti in cel de-al doilea razboi mondial, este acum mutata direct in aer liber, prin softurile mincinoase ale celor de la VW

vw-438825-1920

Ideea titlului poate fi o sugestie pentru armatele de avocati care se pregatesc sa atace grupul german de automobile Volkswagen.

Stirea care a facut ocolul lumii cu inselaciunea VW la testarea gazelor care ies din masinile producatorului german, a dat idei de toate felurile. Bunaoara se vor controla si alti producatori de autoturisme, se cerceteaza cat a fost intentie si cat eroare, se schimba tehnica de control, samd.

Din pacate dupa ultimele anchete interne ale VW si declarate oficial de catre acestia, se pare ca la originea scandalului sta un inginer care a fost apreciat pentru motorul gandit dar care nu putea fi integrat in circuitul comercial pentru ca nu i se gasea locul din punct de vedere al poluarii. Inventivi cum sunt nemtii, au gasit solutia, care, desi era tehnica, zona unde nu-i intrece mai nimeni, nu era legala, softul care actiona doar pe timpul testelor.

Ideea si-a gasit sustinatori si iata ca numai la ei, in Germania, au livrat conform rapoartelor de ieri peste 8 milioane de masini cu motorul inselator -adica nu mai baga oamenii intr-o camera de gazare ci le dau direct afara sa le inghitim fara sa ne dam seama. Vezi aici noile confesiuni din scandal.

Pusa astfel problema, nu cred ca ceeea ce a afirmat duminica Angela Merkel, si anume faptul ca reputatia Germaniei nu ar fi afectata de acest scandal, nu ar fi chiar o concluzie de care sa fie foarte sigura, cum scria aici IVOLINE.

Noi bihorenii spunem ca va tebui sa curga multa apa pe Cris ca sa spele rusinea cuiva. Nu stiu cata apa trebuie sa curga pe Dunare sau Rin, sau daca dna Merkel va primi Nobelul pentru Pace urmare gestului facut cu refugiatii, pentru spalarea rusinii germane, cert este ca despre acest imens scandal la nivel mondial creat de un om, nu de catre nemti, in general, nu va fi uitat usor.

Asa cum nu se uita usor si ce-a facut mustaciosul Hitler sau sinucigasul pilot psihopat care si-a dat drumul cu sute de oameni cu tot cu avion in Alpi(detalii aici).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 19