UE propune afaceri pentru asiguratori

Verkehrsinfrastruktur

UE propune afaceri pentru asiguratori
Drumuri sparte și poduri ce stau să se prăbușească, de de o parte și lipsa de oportunități de investiții, pe de altă parte. Comisia face o propunere, astfel ca toată lumea să poată beneficia de asiguratori. Astfel ușile s-ar deschide mult mai rapid și mai ușor.

Comisia vrea să încurajeze asiguratorii să efectueze mai multe investiții în infrastructură, spune revista. În schimb, autoritatea ar putea desface regulamentul din industrie. Comisia UE vrea investiții asiguratorii complete, spun informațiile din cercuri UE. În mod special riscul pentru infrastructura marfară ar trebui luate în considerare acum. Astfel finanțarea prin pachetul de stimulare de 300 de miliarde de euro ar trebui să fie asigurat. Industria este de coard cu planul autorităților de la Bruxelles.

Asiguratorii caută cu disperare căi pentru a-și plasa banii în investiții pe termen lung, iar clienții refuză să își mai plaseze banii la dobânzi atât de scăzute. Adesea, aceste fonduri de pensii și asigurări aleg să investească în proiecte germane de anvergură, precum canalele navigabile.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/EU-schlaegt-Versicherern-Deal-vor-article13723711.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 28