UE reduce tarifele în roaming cu 50%

02roaming-pic1-master675

UE reduce tarifele în roaming cu 50%
Uninuea Europeană a redus tarifele în roaming cu 50%, in cea mai recentă mişcare pentru a schimba felul în care oamenii comunică în cele 28 de state membre. Astfel, persoanele cu contracte de telefonie mobilă de la furnizorii europeni vor cheltui mai puțin pentru a efectua apeluri, trimite mesaje text și de a naviga pe Internet, în şi din tările UE. Companiile au majorat deja tarifele de roaming pentru clienții europeni care călătoresc în afara Uniunii ca o modalitate de a compensa veniturile pierdute.
Reducerile sunt parte a planurilor create de factorii de decizie din Europa, pentru a transforma infrastructura telecomunicației din regiune, în care consumatorii nu plătesc suplimentar pentru utilizarea telefoanelor atunci când călătoresc în alte țări ale Uniunii Europene. Schimbarile includ browsing-ul, de exemplu cand intri pe Facebook sau te uiti la videoclipuri online, tarifele au scazut cu 56%, pana la 20 eurocenti, de la 27 de eurocenti/megabit. Apelurile catre alte state membre UE au fost reduse cu 21%, pana la 19 eurocenti/minut.
Modificările vor fi disponibile doar pentru europenii care au contracte cu operatorii locali, cum ar fi Vodafone din Marea Britanie și Deutsche Telekom din Germania. Transportatorilor internaționali, inclusiv gigantilor americani, cum ar fi AT & T și Verizon Wireless, le va fi dată în continuare posibilitatea de a stabili tarife de roaming proprii pentru clienții care călătoresc în Uniunea Europeană.
http://www.nytimes.com/2014/07/02/business/international/eu-reduces-cellphone-roaming-charges.html?src=busln

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 60