uk creste bine

_74102074_dfh3g654

Marea Britanie se bucură de o producţie puternică
Producția industrială din Marea Britanie a crescut cu 1,4% în primul trimestru al anului, cel mai puternic ritm trimestrial din 1999 încoace, arată cifrele Oficiului National de Statistica ( ONS ),
A fost o veste bună mai mult pentru economie, producția de construcții a crescut cu 5,4% in primul trimestru. ONS a spus de asemenea, că deficitul comercial din Marea Britanie a scăzut la 1,3 miliarde lire sterline în luna martie. Separat, organizația de cercetare NIESR , a actualizat previziuni de creștere pentru economia Marii Britanii la 2,9% în 2014.

Creșterea neașteptată în producției industriale a fost determinată în principal de productiile de cauciuc și mase plastice, care au crescut cu 7,3% . Produse alimentare, băuturile și tutunul, precum și mașinile și echipamentele au condus de asemenea, la o creștere. Cea mai mare presiune de scădere s-a înregistrat la produsele farmaceutice, care au scăzut cu 5,8%.
” Deși există mici semne de imbunatatire a performanței comerțului internațional din Marea Britanie de-a lungul timpului, ritmul de schimbare este încă dureros de lent “, a spus David Ken, economist-sef la Camera de Comerț Britanică.

http://www.bbc.com/news/business-27340790

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 20