uk creste

 

uk-recession-recovery

UK în recuperare
Economia Marii Britanii a crescut cu 0,8% în primele trei luni ale anului 2014, a confirmat Oficiul National de Statistică (ONS). În a doua estimare a PIB-ului, ONS declară că ritmul de recuperare crește ușor în acest trimestru, cel anterior a înregistrat o crestere de 0,7 % .

Potrivit Băncii Angliei, economia Marii Britanii va crește cu aproximativ 3% pe întreg anul 2014 în toate sectoarele majore: construcții, producție și servicii. Ca urmare este probabil ca Banca Angliei să majorez ratele dobânzilor în 2015. O mare parte din redresarea economică din Marea Britanie a fost până acum pe piața imobiliară renăscută, datorită ratelor scăzute ale dobânzilor și ofertelor, cum ar fi ajutorul pentru cumpărarea de credite ipotecare mai ieftine.

La rândul lor, preturile caselor au scăzut, din cauza foametei în aprovizionare. Acest lucru a declanșat apoi, un boom în sectorul construcțiilor. Cu toate acestea, Banca Angliei și Trezoreria doreşte să vadă o schimbare în recuperarea independenței de pe piața imobiliară și sectorul serviciilor, care reprezintă aproximativ trei sferturi din PIB, și în investițiile de afaceri și comerț. De altfel, există semne pozitive pentru ambele, o dată ce economia globală este în creştere.

http://www.ibtimes.co.uk/uk-recovery-strengthens-business-investment-picks-1449561

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1