UK ONLINE ZBURDA

  • amazonCresc vanzarile online in Marea Britanie

 

Marea Britanie a cheltuit, in primele trei luni ale anului 2014, 23.1 miliarde de lire sterline pentru cumparaturile online, aceasta se ridica la o crestere cu 17% fata de anul trecut. Potrivit firmei de consultanta Capgemini, indexul sau de vanzari cu amanuntul online, este cele mai crescut pentru primul trimestru din ultimii trei ani.

 

Se pare ca pe fondul redresarii economice din Marea Britanie, sectorul de vanzari  este intr-o crestere rapida, in consecinta numarul persoanelor cu smartphone-uri si tablete  urca si el. Cu toate acestea, rezultatul arata ca britanicii sunt comozi si le este mult mai usor sa stea acasa, pe canapea, si cu un simplu click sa cumpere tot ce au nevoie; decat sa se deplaseze. Ca urmare, vanzarile prin intermediul dispozitivelor mobile a urcat cu 53%, fata de anul trecut in luna martie.

„ Indexul vanzarilor pentru aceasta luna, este un bun indicator al puterii economice actuale, al Regatului Unit”, a declarat Chris Webster, seful de consultanta in vanzari si tehnologie al Capgemini.

 

Consumatorii sunt tot mai increzatori cu privire la economia Marii Britanii, deoarece porneste intr-o recuperare. Fondul Monetar International( FMI), prognozeaza o crestere a PIB-ului Marii Britanii, cu 2,9% in 2014, cea mai rapida rata de crestere dintre economiile occidentale.

http://www.ibtimes.co.uk/uk-spends-over-23bn-online-shopping-start-2014-1444670

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2