Ultima harmalaie guvernamentala, sa ne rugam sa le dea un dram de minte tuturor, inainte de a lua foc mediul de afaceri

Snapshot 2015-06-08 15-44-16

Cu lipsa de bun simt asupra imaginii tarii in mediul de afaceri european si global, PSD se joaca cu focul si spune ca  va formula împotriva PDL-PNL o plângere penală către procurorul general, în cazul în care opoziţia va chema oameni în stradă pentru a manifesta faţă de actualul guvern, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

El a arătat astfel că face un apel hotărât la responsabilitate către PDL-PNL, care să înţeleagă că, într-o democraţie, lucrurile nu se tranşează în stradă, prin forţă, arătând că şi PSD poate scoate în stradă 10.000 sau 100.000 de oameni dacă opoziţia cheamă 1.000 sau 10.000 persoane, ceea ce ar reprezenta însă o greşeală.

“Fac un apel la ultimul dram de minte pe care sper că îl mai au Blaga şi Gorghiu să înţeleagă că nu poţi da foc unei ţări şi că ne vom adresa procurorului general cu sesizare penală pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 397 aliniat 2 din Codul penal, iar procurorul general, ca şi la mine, îi declară suspecţi şi îi cercetează. Putem să facem acest lucru, sper să nu fie cazul”, a spus Ponta, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

În noul Cod Penal, la articolul şi aliniatul invocate de premier, este prevăzut că întreprinderea de acţiuni violente împotriva persoanelor sau bunurilor săvârşite de mai multe persoane împreună, în scopul schimbării ordinii constituţionale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat, dacă se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile.…puterea si opozitia precum doua picioare de om batrin…..

 Un bătrân se duce la doctor şi îi spune că îl doare piciorul drept.


– Nimic grav, spune doctorul. Vârsta e de vină.


– Nu cred. Piciorul stâng are aceeaşi vârstă şi nu mă doare.

——————————————————————————————————————————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 7