Ultima tragere la sorti din cadrul campaniei de promovare a platii impozitului online

Joi, 6 aprilie 2017, a avut loc ultima tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, care a inceput în 13 februarie și prin care Primăria dorea să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 27 – 31 martie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. O comisie formată din Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic și Anca Grama, purtător de cuvânt, a participat azi la procedura de extragere a câștigătorului.

Din cei 1524 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată au fost desemnat câștigător o firmă, Arikan Serv SRL, de pe strada Aviatorilor. Aceasta va fi înștiințată că își poate ridica în termen de 30 de zile de la sediul Primăriei voucherul care oferă reprezentantului firmei o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea, pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 81