Ultimele actualizări de AR de la Apple vor impresiona

Să fim serioși: de fiecare dată când Apple lansează un nou iPhone pe piață (sau orice alt produs cu această marcă), oamenii observă imediat. Cele mai recente lansări ale sale, iPhone 8 și iPhone X, au provocat multe discuții printre oameni cu privire la viitorul realității augmentate și felul în care va schimba lumea.

Iar aici nu vorbim doar de consumatori. Indiferent că vorbim de branduri mici sau mari, care fac parte din o sumedenie de domenii, trebuie să ia aminte la felul în care aceste smartphone-uri schimbă conceptul de augmented reality. Ultimele iPhone-uri fiind concepute pentru realitate augmentată, brandurile trebuie să se gândească la moduri în care să dezvolte experiențe augmentate. Acelea care vor face asta cu succes vor trece la un alt nivel. Cei care vor ignora aceste aspecte vor rămâne în urmă. Momentul pentru dezvoltare este acum.

Apple a introdus ARKit la WWDC din acest an și a fost unul din primele indicii că, Cupertino va investi foarte mult timp, bani și resurse în dezvoltarea unei platforme de realitate augmentată care să fie desprinsă din această lume. În prezent, Apple descrie platforma ARKit ca fiind o platformă care oferă un mediu de ultimă generație pentru dezvoltarea de aplicații cu realitate augmentată pentru iPhone și iPad.

În timp ce așteptăm ca Apple să facă prima sa mișcare, multe companii inclusiv Google cu platforma sa ARCore, vor intra în acțiune. Bineînțeles că Apple a avut de multă vreme un as în mânecă. Iar acesta a fost reprezentat de lansarea noilor iPhone-uri. Compania a anunțat că toate iPhone-urile sale noi, cu presumpția că vor mai avea ediții viitoare după iPhone 8 și iPhone X, vor fi concepute să suporte tehnologii pentru realitate augmentată.

https://www.entrepreneur.com/article/300436

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 12 =