Ultimele fotografii ale prințesei Diana vor fi expuse la Althorp

Ultimele fotografii oficiale ale Dianei de Welles, realizate de celebrul Mario Testino, vor fi expuse la Althorp (Marea Britanie), unde prințesa și-a petrecut copilăria și unde este îngropată, pentru a comemora 20 de ani de la tragica sa moarte, a informat miercuri fratele său, contele Spencer, citat de EFE.

Fotografiile, care au fost publicate în iulie 1997 de revista Vanity Fair și care oficial sunt expuse la Muzeul Mario Testino din Lima (Peru), vor putea fi admirate între 1 mai și 8 octombrie 2017 la Althorp.

Fratele prințesei organizează această expoziție pentru a comemora două decenii de la tragicul accident în care și-a pierdut viața prințesa Diana, la 31 august 1997 la Paris.

“Un omagiu meritat” pentru o persoană “prețuită și fabuloasă”, a spus Spencer, care a lăudat fotografiile lui Testino, considerând că “au captat esența Dianei într-un mod strălucit”.

În cele 15 instantanee care au devenit legendare de-a lungul anului o putem vedea pe Diana de Welles relaxată și zâmbitoare, imortalizată de obiectivul lui Testino care a considerat “un privilegiu” faptul de a o fotografia pe prințesă.

Mario Testino a fost și cel ales pentru a realiza fotografiile prin care ducii de Cambridge, William și Kate, și-au anunțat căsătoria și cele de la botezul prințesei Charlotte, fiica lor cea mică, în 2015, devenind astfel unul din fotografii preferați ai familiei regale britanice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1