IN UMBRA MUZEULUI

cetatea copyRelocarea muzeului cazuta la voturi

 Pentru a doua oara supus la vot, in cadrul Consiliului Local, proiectul pentru relocarea Muzeului Crisurilor in Cetatea, sustinut de primarul Ilie Bolojan, este “spulberat”.

In urma cu o saptamana, mutarea muzeului a cazut la voturi, din cauza abtinerii PC-istului Teofil Filimon si absentei PSD-istei Debelka Boglarka. A doua oara, vineri, poiectul cade din nou. Cei care s-au opus profund ,in acesta runda au fost PSD-isti, cu toate ca in prima runda acestia au votat fara comentarii.

Reprezentantul PSD in Consiliul Local, vicele Ovidiu Muresan, a afimat ca de o saptamana incoace mutarea muzeului in Cetate si-a pierdut sensul, mai ales ca majoritatea liderilor judetului nu sunt de accord si nu sustin proiectul.

In cadrul voturilor de vineri, doar 12 consilieri au votat in favoarea relocarii muzeului, ceilalti :liberalii, Cristian Ile din PDL, UDMR –ul, PDL-ul si PSD-istii, s-au abtinut sau au votat impotiva.

In final primarul Ilie Bolojan a tinut sa afirme :” Prin acest material nu mutăm Muzeul Ţării Crişurilor în Cetate, dar creem premisele ca plenul Consiliului Judeţean să ia o astfel de decizie”.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile……….Un tip isi pierde scula intr-un accident. Merge la doctor sa-i faca si lui ceva. Doctorul zice: – Stam cam prost cu donatorii acum, asa ca nu am decat o trompa de la un pui de elefant. Zis si facut. Vine omul la control peste o luna. Totul era in regula, mai crescuse nitel, nevasta era multumita. La fel si in luna urmatoare. Vine omul in a treia luna la doctor, necajit: – Domnu’ doctor, am o mica problema. O crescut acuma de-o tarai dupa mine. Asta nu ar fi o problema asa de mare, dar, cand merg prin piata, fura mere de pe tarabe si mi le baga in fund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 89