Un bărbat din Ohio și-a construit în grădină o replică a vehiculului blindat AT-AT din ‘Star Wars’

 

Un bărbat din orașul Parma, din statul Ohio (SUA) și-a construit în grădină o replică a vehiculului blindat de luptă AT-AT din celebrul film ‘The Empire Strikes Back (1980)’, din seria ‘Star Wars’, relatează miercuri EFE.

Transportorul construit de Nick Meyer pentru a-și decora gradina din fața casei sale cu prilejul sărbătorii de Halloween (31 octombrie) a devenit o adevărată senzație în orășelul american și pe rețelele de socializare.

Meyer și-a construit vehiculul AT-AT, cum este cunoscut în rândul iubitorilor filmului ‘Star Wars’, din spumă poliuretană, lemn și butoaie de plastic, o lucrare care a avut nevoie de mai multe luni de efort și care a început în aprilie cu colectarea materialelor necesare.

După ce a strâns materialul necesar el a început să ridice vehiculul de luptă, care seamănă cu un robot cu patru picioare folosit în lupta de pe Hoth și care a ajuns să să aibă aproape aceeași înălțime cu cea a casei sale de două etaje, potrivit site-ului Cleveland.com.

Meyer a asigurat că îi plac filmele din saga galactică creată de George Lucas, dar că nu este un fan împătimit al seriei.

Viitorul film din universul ‘Star Wars’, episodul VIII: The Last Jedi’, avându-i ca protagoniști pe Daisy Ridley și Mark Hamill, va ajunge pe marile ecrane la 15 decembrie și este o continuare a precedentului episod VII: The Force Awakens’ din 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 6